Heidi’s Bier Bar – Danmarks bedste afterskibar

På Heidi’s Bier Bar kan du opleve ægte afterskistemning med store skummende øl, dans på bordende og dyste ved sømblokkene. Når du besøger os, træder du direkte ind på en østrigsk afterskibar, som var du i alperne. Og med ét er du fanget af den fantastiske afterskistemning, som møder dig.

Den helt rigtige afterskistemning

Vores værtinder er klædt i flotte tyrolerkjoler, og de skænker den ene store øl efter den anden, mens de kækt svinger fletningerne bag den store træbeklædte afterskibar. Humøret er højt, festen er vild, og overalt ser du et virvar af glade mennesker og et festfyrværkeri af tårne med brusende øl, ski fyldt med farverige shots og kælke pakket med alt, hvad dit tørstige afterskihjerte kan begære. Samtidig brager musikken afsted med alle de tyske, danske og internationale hits, der skaber den helt rigtige afterskifest. Den slags musik der ligeså stille får din hofte til at vugge og øllet til at skumme, og før du ved af det, står du på bordene i kædedans og skråler med på ”Booorn in the U.S.A.”.

Lyder det helt fantastisk, så kan du booke dit eget bord til dig og alle dine venner. Og det er ganske gratis. 

 

Book bord her

Øl og afterskidrinks i lange baner

På Heidi’s Bier Bar flyder øllet i litervis fra vores over 10 forskellige ølhaner, og hvis du er mere til en af vores over 30 forskellige danske og udenlandske specialøl på flaske, så er det bare om at gå på opdagelse i vores ølparadis. Er du en anelse mere tørstig, så kan vi måske friste med vores berømte 4 liters øltårn? Vi tilbyder selvfølgelig også alle de bedste afterskidrinks, og er Jägerbombs en af dine favoritter, så serverer de flotte herre i lederhosen bag baren gerne aftenens længste Jägertrain.

Se hele vores sortiment, der sætter gang i afterskifesten her.

Ses vi til afterskifest?

Er du i humør til en hyggelig aften i godt selskab med lækre specialøl, eller har du planer om en sand afterskifest, hvor du synger om kap med DJ Ötzi og forsøger at sætte danmarksrekord i støvledans på bordene, så er Heidi’s Bier Bar det helt rigtige sted. Her hygges, festes og flirtes, så det er en sand fryd. Og med 13 års erfaring som Danmarks bedste afterskibar og over 4400 aftener åbent med afterskifest, så tør vi godt garantere en aften, du ikke vil fortryde!

 

Heidi’s Bier Bar glæder sig til at se dig og skænke dig en dejlig stor øl.

 

Du finder os lige her:

Heidi’s Bier Bar København

Heidi’s Bier Bar Odense

Heidi’s Bier Bar Svendborg

Heidi’s Bier Bar Aarhus

Heidi’s Bier Bar Sønderborg

Heidi’s Bier Bar Aalborg

Heidi’s Bier Bar Thisted

Heidi’s Bier Bar Oslo (NO)

Heidi’s Bier Bar Trondheim (NO)

Heidi’s Bier Bar Bergen (NO)

Heidi’s Bier Bar Tromsø (NO)

Heidi’s Bier Bar Tønsberg (NO)

Heidi’s Bier Bar Kriatiansand (NO)

Heidi’s Bier Bar Helsinki (FI)

 

Læs om vores adgangskrav her.

Tschüss!