Underholdning til fest

Skal du holde fest på Heidi’s Bier Bar, så har vi et par gode ideer til, hvordan du kan gøre din fest endnu mere festlig. Med over 13 års erfaring i at arrangere underholdning til blandt andet fødselsdagsfester, firmafester, oktoberfest, julefrokoster og polterabender kan vi hjælpe med at sætte prikken og i’et til din fest.  
Har du dine egne ideer til festen? Så tag endelig fat i os! På Heidi’s Bier Bar er mulighederne uendelige, og vi har de rigtige kontakter og hjælper med at arrangere det hele sammen med dig.

 

Book din fest nu

 

underholdning

Vores mest populære underholdning

Nedenfor ser du en række af vores mest populære underholdning, der kan variere fra by til by. Kontakt din lokale Heidi’s og hør mere om dine muligheder og modtag et godt tilbud på din fest og underholdning.

Livemusik eller DJ

Skal der spilles op til dans og en fest, der får taget til at lette? Vi har kontakt til mange dygtige livebands og musikere, og vi arrangerer gerne, at de kommer og giver den gas til din fest.

Ølsmagning

Elsker du øl og at gå på opdagelse i maltens og humlens forunderlige univers? Så er Heidi’s Bier Bar det helt rigtige sted. Vi har over 45 forskellige danske og udenlandske specialøl og fadøl, så der er rig mulighed for at udvide din ølviden til vores hyggelige ølsmagning.

Jägertrains 

Heidi’s Bier Bar er hjemstedet for Jägertrains, som er gået viralt verden over. Og vi vil gerne lære dig, hvordan du imponerer dine venner eller kollegaer med aftenens længste jägertrain.

Musikquiz

Musikquiz er altid en sikker vinder til din fest. Og på Heidi’s Bier Bar har vi opfundet vores helt egen festlige version: Rock N’ Roll Bingo! Vi har været kreative og har bobbet bingoen op på ny. Vi har nemlig udskiftet alle tallene på bingopladen med lækre hits både nye og gamle og i forskellige temaer og genrer. Spillereglerne er enkle: Har du en sang på din bingoplade, som svarer til den sang, vi spiller, så må du sætte et kryds. Den første, der har sat kryds på hele sin plade, vinder!

Beer pong turnering

Beer pong på Heidi’s Bier Bar er en sand partystarter. Vi hoster de vildeste og sjoveste beer pong turneringer, hvor vores hårde, men retfærdige gamemaster styrer turneringen efter de officielle beer pong regler.

Temafest

Ville du ønske, det var fastelavn flere gang om året? Det kan det snildt blive, hvis du holder temafest på Heidi’s Bier Bar. Vi er åbne for alle tema’er, men vi er særligt specialister i at holde Oktoberfest.

Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan kontakte os lige her.