Hold polterabend på Heidi’s Bier Bar

Har du fået æren og det store ansvar for at arrangere din ven eller venindes polterabend? Og er du på udkig efter den sjove og anerledes ide, der gør polterabenden uforglemmelig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Heidi’s Bier Bar sørger nemlig for den bedste opvarmning til brylluppet!

 

Se tilbud og book her

 

polterabend

En sjov og anderledes polterabend

Polterabend på Heidi’s Bier Bar er det perfekte indslag, hvis du ønsker at sætte prikken over i’et til din ven eller venindes polterabend. Vores flotte tyrolerklædte værter og værtinder inviterer bruden eller gommen bag baren på Heidi’s Bier Bar til et festfyrværkeri af en oplevelse med masser af fis og ballade. Bruden eller gommen bliver iført en lækker lille tyrolerkjole eller et par mandige lederhosen, og så står den ellers på afterskidrinks, shots og øl i lange baner – som bruden eller gommen serverer! Og med over 500 afholdte polterabender, taler vi af erfaring, når vi siger: Det bliver dælendulme sjovt! Og skal polterabenden krydres med den sidste portion spas, så giver vores værtinder gerne et show i vores populære tyrolerdanse. Og hun lærer jer gerne, hvordan I danser med.

Vi tilbyder også efterfesten, når alle polterabendaktiviteterne er overståede, og det eneste, der er tilbage, er den vildeste fest. På Heidi’s Bier Bar er der dans på bordende til den lyse morgen – og så kan I jo passende give den gas med de tyrolerdansemoves, som I har lært tidligere på dagen.

Book jeres polterabend nu 

Når du booker jeres polterabend på Heidi’s Bier Bar, skræddersyer vi hele forløbet sammen med dig, så I får lige præcis den polterabend, som I ønsker. Og tro det eller ej, det eneste, som I betaler for, er jeres forbrug af drikkevarer, som I bestiller, når I booker jeres polterabend. Og vi har selvfølgelig sørget for nogle ekstraordinært gode tilbud til jer. Derudover medfølger der også et eller flere reserverede borde til jer ud fra antallet af tilmeldte deltagere.

Skynd dig at booke jeres polterabend på Heidi’s Bier Bar i god tid. Vi er eftertragtede!

 

Book din polterabend her

 

Hold polterabend i København

På Heidi’s Bier Bar København sætter vi prikken over i’et til din ven eller venindes polterabend. Når bruden eller gommen er færdig med at vise sine afterskiskills bag baren, fortsætter festen selvfølgelig på Københavns bedste afterskibar. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar København her.

 

Hold polterabend i Odense 

Skal du holde polterabend i Odense? Så kan Heidi’s Bier Bar Odense være med til at give bruden eller gommen en uforglemmelig oplevelse. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Odense her.

 

Hold polterabend i Svendborg 

Skal du holde polterabend i Svendborg? Så skal du holde polterabend på Heidi’s Bier Bar Svendborg. Vi sørger for det sjoveste indspark til arrangementet og sørger selvfølgelig for efterfesten på Svendborgs bedste afterskibar. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Svendborg her.

 

Hold polterabend i Sønderborg 

På Heidi’s Bier Bar Sønderborg ved vi, hvad der skal til for at give bruden eller gommen en uforglemmelig polterabend. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Sønderborg her.

 

Hold polterabend i Aarhus

Skal du holde polterabend i Aarhus, som er lidt ud over det sædvanlige? Så kan Heidi’s Bier Bar Aarhus være med til at sætte prikken over i’et. Og efter polterabenden sørger vi selvfølgelig for den sjoveste efterfest på Aarhus’ bedste afterskibar. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Aarhus her.

 

Hold polterabend i Aalborg

Skal du holde polterabend i Aalborg, så er Heidi’s Bier Bar Aalborg stedet. Vi sørger for den sjoveste og anerledes polterabend, og efterfølgende er der dans på bordende til den lyse morgen på Aalborgs bedste afterskibar. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Aalborg her.

 

Hold polterabend i Thisted 

På Heidi’s Bier Bar Thisted får bruden eller gommen en sjov og anerledes oplevelse, når I holder polterabend hos os. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Thisted her.