Hold polterabend på Heidi’s Bier Bar

Har du fået æren og det store ansvar for at arrangere den sjoveste polterabend for en ven eller veninde? Er du på udkig efter den sjove og anderledes ide, der sætter dagens midtpunkt på slap line? Og er du klar til at holde en dag der bliver uforglemmelig for hele selskabet? Så er du landet på den helt rigtige side! Heidi’s Bier Bar sørger for at i for den bedste opvarmning inden brylluppet!

 

Se tilbud og book her

 

Polterabend Heidis Bier Bar

En sjov og anderledes polterabend

Når du skal sørge for et sjovt og anderledes indslag til jeres polterabend, hjælper Heidi’s Bier Bar med at sætte prikken over i’et! Vores flotte tyrolerklædte værter og værtinder inviterer den vordende gom eller brud bag baren til et festfyrværkeri af sjov og ballade! Vi sørger for det rette outfit til en tur bag baren, med mulighed for både tyrolerkjole eller et par sprøde lederhoser – også står den ellers på afterskidrinks, shots og øl i lange baner – der selvfølgelig serveres af dagens midtpunkt!
Med over 500 afholdte polterabender, taler vi af erfaring når vi siger – det bliver bragende sjovt!

Hvis i mangler et ekstra indspark til jeres dag, så deler vores fantastiske værtinder gerne ud af deres dansetrin, og de lærer jeg med glæde hvordan I selv mestre den fantastiske tyrolerdans!

 

Efterfest!

Vi sætter også gerne den sidste aktivitet på programmet, når dagens hæsblæsende program er afsluttet! Hold efterfesten på Heidi’s, hvor der er garanti for fest til den lyse morgen og dans på bordene! Og mon ikke muligheden byder sig for, at I kan fremvise jeres nylærte tyroler-mooves!

 

Book jeres polterabend nu 

Når du booker jeres polterabend på Heidi’s Bier Bar, skræddersyer vi selvfølgelig hele forløbet sammen med jer! På den måde sørger vi for, at i får lige præcis en dag som I ønsker! Tro det eller ej, men det eneste i betaler for, er jeres forbrug af drikkevarer, som I bestiller når I booke – og I kan være sikre på at vi har sørger for vanvittige tilbud til jeres day of fun!  I kan også vide jer sikre på, at vi reserverer et eller flere borde til jer, alt afhængigt af hvor mange I er!  

Skynd dig at booke jeres polterabend på Heidi’s Bier Bar i god tid. Vi er eftertragtede!

 

Book her

 

Hold polterabend i København

På Heidi’s Bier Bar København sætter vi prikken over i’et til din ven eller venindes polterabend. Når bruden eller gommen er færdig med at vise sine afterskiskills bag baren, fortsætter festen selvfølgelig på Københavns bedste afterskibar. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar København her.

 

Hold polterabend i Odense 

Skal du holde polterabend i Odense? Så kan Heidi’s Bier Bar Odense være med til at give bruden eller gommen en uforglemmelig oplevelse. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Odense her.

 

Hold polterabend i Svendborg 

Skal du holde polterabend i Svendborg? Så skal du holde den på Heidi’s Bier Bar Svendborg. Vi sørger for det sjoveste indspark til arrangementet og sørger selvfølgelig for efterfesten på Svendborgs bedste afterskibar. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Svendborg her.

 

Hold polterabend i Sønderborg 

På Heidi’s Bier Bar Sønderborg ved vi, hvad der skal til for at give bruden eller gommen en uforglemmelig polterabend. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Sønderborg her.

 

Hold polterabend i Aarhus

Skal du holde polterabend i Aarhus, som er lidt ud over det sædvanlige? Så kan Heidi’s Bier Bar Aarhus være med til at sætte prikken over i’et. Og efter jeres aktiviteter sørger vi selvfølgelig for den sjoveste efterfest på Aarhus’ bedste afterskibar.Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Aarhus her.

 

Hold polterabend i Aalborg

Skal du holde polterabend i Aalborg, så er Heidi’s Bier Bar Aalborg stedet. Vi sørger for den sjoveste dag med anderledes aktiviteter, og efterfølgende er der dans på bordende til den lyse morgen på Aalborgs bedste afterskibar. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Aalborg her.

 

Hold polterabend i Thisted 

På Heidi’s Bier Bar Thisted får bruden eller gommen en sjov og anerledes oplevelse, når I holder polterabend hos os. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Thisted her.