Hold Oktoberfest på Heidi’s Bier Bar

Elsker du store skummende fadøl? Elsker du dans på bordende til tysk schlagermusik? Elsker du kvinder i tyrolerkjoler og mænd i lederhosen? Så elsker du uden tvivl Oktoberfest! Og det gør vi også. Derfor har vi importeret den ægte oktoberfeststemning fra München på Heidi’s Bier Bar.

 

Book din oktoberfest her på siden

 

oktoberfest

Oktoberfest i de rigtige omgivelser

På Heidi’s Bier Bar har vi de helt rigtige oktoberfestomgivelser med festlokaler, der er dækket i vimpler og de karakteristiske harlekintern. Og du kan låne afdelinger eller etager af vores barer helt for dig selv og dine gæster ganske gratis. Vores værtinder er klædt i ægte oktoberfestkjoler, og de skænker den ene store fadøl efter den anden. Vi spiller alle de rigtige oktoberfestklassikere på fulde drøn, så det kan godt blive svært at sidde stille. Og skulle det ende i vild dans på borde og bænke, så risikerer du kun, at vores værtinder gør dig selskab. Desuden har vi gjort klar til den obligatoriske Oktoberfestleg nemlig slå søm i. Her kan dig og vennerne eller kollegaerne dyste om, hvem der skal give den næste omgang – vi lover jer, at det bliver sjovt!

Hold Oktoberfest og mæsk dig i øl i litervis

På Heidi’s Bier Bar har vi et kæmpe udvalg af danske og udenlandske fadøl og specialøl. Og øl i rigelige mængder serveret i intet mindre end 1 liters krus er jo obligatorisk til Oktoberfest. Derfor tilbyder vi dig og dit selskab fri bar i øl, når I holder Oktoberfest på Heidi’s Bier Bar.

Book din Oktoberfest for dig og vennerne eller kollegaerne i formularen nedenfor. Vi glæder os til at skænke dig en dejlig stor 1 liters fadøl til Danmarks bedste Oktoberfest. Prost!

 

Hold Oktoberfest i København 

På Heidi’s Bier Bar København har vi den rigtige tyrolerstemning, der karakteriserer en ægte Oktoberfest. Angiv lederhosen og dirndl’er til din fest og inviter dine gæster til Københavns bedste Oktoberfest. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar København her.

 

Hold Oktoberfest i Odense

Skal du holde Oktoberfest i Odense? Så er Heidi’s Bier Bar Odense stedet! Vi har importeret den ægte Oktoberfeststemning og pyntet vores festlokaler, og vores tyrolerklædte værtinder serverer store 1 liters fadøl hele aftenen. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Odense her.

 

Hold Oktoberfest i Svendborg 

På Heidi’s Bier Bar Svendborg kan du holde den sjoveste Oktoberfest for dig og dine gæster i vores stemningsfulde tyroleromgivelser. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Svendborg her.

 

Hold Oktoberfest i Sønderborg 

Heidi’s Bier Bar Sønderborg tilbyder at holde den sjoveste Oktoberfest for dig og vennerne i vores stemningsfylde tyroleromgivelser. Og det er helt gratis. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Sønderborg her.

 

Hold Oktoberfest i Aarhus 

Skal du holde Oktoberfest i Aarhus? Så skal du holde den på Heidi’s Bier Bar i hjertet af Aarhus. Vi er en ægte tyrolerbar i flere etager og har de perfekte rammer til Oktoberfesten – som du kan holde helt gratis. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Aarhus her.

 

Hold Oktoberfest i Aalborg

Heidi’s Bier Bar er Aalborgs bedste bar i ægte tyrolerstil. Du kan holde din Oktoberfest helt gratis, og vores søde tyrolerklædte værtinder sørger for store 1 liters fadøl til dig og dine gæster hele aftenen. Book din Oktoberfest i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Aalborg her.

 

Hold Oktoberfest i Thisted

På Heidi’s Bier Bar Thisted tilbyder vi at holde den sjoveste Oktoberfest for dig og dine venner i vores hyggelige tyrolerlokaler – helt gratis. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Thisted her.