Hold julefrokost på Heidi’s Bier Bar

Julefrokost er uden tvivl et af årets absolut festligste højdepunkter. Derfor vil vi gerne tilbyde dig at holde årets mest festlige julefrokost på Danmarks bedste afterskibar. Vi skræddersyer din julefrokost efter dine ønsker, hvad enten du skal holde firmajulefrokost eller julefrokost med dine venner, sportsklub eller andre. Har du for eksempel særlige ønsker til mad, underholdning eller sjove julelege, så arrangerer vi det gerne sammen med dig.

 

Se julemenu og book her

 

julefrokost

En julefrokost med alt inkluderet

Når du holder julefrokost på Heidi’s Bier Bar, skal du ikke tænke på andet end at hygge dig med dine venner eller kollegaer. Vi klarer resten – er det ikke skønt?

Vores hyggelige og varme alpehytte danner de perfekte rammer for julefrokosten, og vi har pyntet vores stemningsfulde festlokaler op til julens festligheder, og de er jeres under hele julefrokosten. Vi sørger for en stor og lækker julebuffet med alt, hvad jeres sultne julehjerter kan ønske sig, og vores tyrolerklædte værtinder sørger for, at jeres glas er fyldte med smagen af flydende jul, snaps og juleøl. Du og dit selskab får nemlig fri bar i øl, vand og vin, når I holder julefrokost hos os.

Og når julemaden er væk og mandelgaven er givet, så stopper julegildet ikke. For når I er færdige med julefrokosten, så fortsætter festen på Danmarks bedste afterskibar med fantastisk stemning og dans på bordene til den lyse morgen.

Book dit bord til efterfesten

Vil du gerne holde styr på tropperne til efterfesten, så kan du booke borde til dit selskab helt gratis – og vi sørger selvfølgelig for ekstra gode tilbud, hvis du forudbestiller jeres drikkevarer. 

 

Book bord her

 

Hold din julefrokost på Heidi’s Bier Bar – så slipper du også for at rode dig ud i lumre billeder på kopimaskinen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Se julemenu og book her