Hold julefrokost på Heidi’s Bier Bar

 

Julefrokost på Heidi’s Bier Bar

julefrokost

 

Julefrokost er uden tvivl et af årets absolut festligste højdepunkter. Derfor vil vi gerne tilbyde dig at holde årets mest festlige julefrokost på Danmarks bedste afterskibar.

Vi skræddersyer din julefrokost efter dine ønsker, hvad enten du skal holde firmajulefrokost eller julefrokost med dine venner, sportsklub eller andre. Har du for eksempel særlige ønsker til mad, underholdning eller sjove julelege, så arrangerer vi det gerne sammen med dig.

En julefrokost med alt inkluderet 

Når du holder julefrokost på Heidi’s Bier Bar, skal du ikke tænke på andet end at hygge dig med dine venner eller kollegaer. Vi klarer resten – er det ikke skønt?

 

Vores hyggelige og varme alpehytte danner de perfekte rammer for julefrokosten, og vi har pyntet vores stemningsfulde festlokaler op til julens festligheder, og de er jeres under hele julefrokosten.

Vi sørger for en stor og lækker julebuffet med alt, hvad jeres sultne julehjerter kan ønske sig, mens vores tyrolerklædte værtinder sørger for, at jeres glas er fyldte med smagen af flydende jul, snaps og juleøl. Du og dit selskab får nemlig fri bar i øl, vand og vin, når I holder julefrokost på Heidi’s Bier Bar.

Book din julefrokost på Heidi’s Bier Bar lige her

 

Vi glæder os til at høre fra dig!