Hold fødselsdag på Heidi’s Bier Bar

 

foedselsdag-dk (1)

Fødselsdagsfester er nok en af de bedste fester – hvem elsker ikke at blive fejret på sin fødselsdag? På Heidi’s Bier Bar kan du holde din fødselsdagsfest helt gratis og uden besvær. Du fortæller os bare dine ønsker, og så arrangerer vi det hele:

 

 • Lækker mad
 • Bordservering af vores søde tyrolerklædte værtinder
 • Dans på bordene hele natten
 • Privat afdeling eller etage til festen
 • Ekstraordinære gode tilbud på drikkevarer, hvis du bestiller hjemmefra
 • Oprydningen sørger vi også for

 

Du kan se vores udvalg af smagfulde specialøl og alle de bedste afterskidrinks her.

 

Kontakt din lokale Heidis via linket her på siden

 

Hvis der virkelige skal gang i festen, så kan vi også hjælpe med underholdning! Heidi og Anton er ekspert i afterskidanse og andre sjove ting:

 

 • Livemusik eller DJ
 • Ølsmagning
 • Lær at lave jägertrain
 • Beer Pong eller Flip Cup
 • Slå-søm konkurrence
 • Temafester – afterski eller oktoberfest

 

Kontakt din lokale Heidi’s Bier Bar i formularen, så vender vi tilbage med et tilbud på din fødselsdagsfest. Vi glæder os til at fejre dig!

 

Hold fødselsdag i København

Mangler du de perfekte festlokaler i København til at holde din fødselsdag, så kan du låne Heidi’s Bier Bar helt for dig selv, og det er helt gratis. Book din fødselsdagsfest i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar København her.

 

Hold fødselsdag i Odense 

På Heidi’s Bier Bar Odense pynter vi vores festlokaler med flag og andre fødselsdagsfestligheder, hvis du holder privat fødselsdagsfest hos os – og det er helt gratis at låne vores festlokaler. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Odense her.

 

Hold fødselsdag i Sønderborg 

Skal du holde fødselsdag i Sønderborg? Så hold festen på Heidi’s Bier Bar Sønderborg helt gratis. Vi har et stemningsfuldt festlokale og et dejligt udeareal på Sønderborgs Torv, hvis du skal holde fødselsdag om sommeren. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Sønderborg her.

 

Hold fødselsdag i Aarhus 

Du kan låne Heidi’s Bar Bar Aarhus’ festlokaler helt for dig selv og dine gæster, når du skal holde et brag af en fødselsdagsfest. Og det er helt gratis. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Aarhus her.

 

Hold fødselsdag i Aalborg 

På Heidi’s Bier Bar Aalborg kan du låne vores festlokaler helt gratis, når du skal holde fødselsdagsfest for dig og alle dine venner. Vi har en fantastisk balkon, der er perfekt til en privat fest. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Aalborg her.

 

Hold fødselsdag i Thisted 

De perfekte festlokaler til din fødselsdag finder du på Heidi’s Bier Bar Thisted. Og du kan leje dem helt gratis! Book din fødselsdagsfest i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Thisted her.