Hold firmafest på Heidi’s Bier Bar

Hvem er ikke vild med en god firmafest? På Heidi’s Bier Bar holder vi den slags firmafester, der ses tilbage på, og som der snakkes om på kontoret længe efter festen. Vi tilbyder alle typer firmafester lige fra fredagsbar, reception, VIP arrangementer og sommerfest til julefrokost. I kan holde firmafest på Heidi’s Bier Bar i hele Danmark, og går firmafesten til Norge, så finder du os i Oslo, Drammen og Trondheim. 

 

Book din firmafest nu

 

reception

Ideer og anledninger til firmafesten

Fredagsbar

Mangler I en base til jeres fredagsbar? På Heidi’s Bier Bar kan I booke baren helt for jer selv eller booke bord her helt gratis og nyde fyraftensøllen med vores andre gæster. Vi har altid gode priser i baren og tilbud på vores store sortiment af velsmagende special øl og afterskidrinks. Styrk jeres sociale relationer i vores festlige omgivelser. Vi tilbyder selvfølgelig gerne en god firmaaftale.
Holder I fredagsbaren på kontoret, så er I velkomne til efterfesten på Danmarks bedste afterskibar.

Oktoberfest – Giv firmafesten lederhosen på!

Tøv ikke med at angive tyrolerkjoler og lederhosen som dresscode til firmafesten. Vi pynter vores festlokaler flot op og leverer ægte oktoberfeststemning, tyske specialiteter og store bayerske øl. Vi tilbyder også den helt store tyske buffet, hvis I ønsker det. Det eneste, I skal gøre, er at hoppe i tyrolerkostumet, danse på bordene og skåle med på Ein prosit!

Reception & jubilæum

Skal du holde reception eller jubilæum? Vi har rammerne, du har anledningen. Vores rummelige og hyggelige lokaler er særdeles velegnede til større arrangementer, hvad enten det skal være formelt eller festligt. Vi planlægger arrangementet sammen med dig, og under hele arrangementet vil der være en erfaren medarbejder tilstede for at sikre, at alt forløber perfekt, og at begivenheden bliver en succes.

Temafest

Skal firmafesten piftes op, så er vi ikke blege for at sætte gang i den vildeste temafest! Vi er med på alle temaer, så tøv ikke med at kontakte os med din idé – vi har efterhånden arrangeret og holdt alle slags fester.

Julefrokost

Heidi’s Bier Bars hyggelige tyrolerindretning danner de perfekte rammer for firmajulefrokosten – og så kan I endda blive og feste hele natten! Læs meget mere om vores festlige julefrokost her.

 

Book din firmafest nu

 

Hold firmafest i København

På Heidi’s Bier Bar København holder vi mange forskellige firmafester, og I kan låne vores lokaler helt for jer selv, hvor vores tyrolerværtinder vil sørge for, I får en fantastisk aften. Og det er helt gratis. Book jeres firmafest i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar København her.

 

Hold firmafest i Odense

Du kan holde firmafest helt gratis på Heidi’s Bier Bar Odense. I får jeres helt egne lokaler eller områder med jeres egen bar, og vores søde værtinder vil sørge for jer hele aftenen. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Odense her.

 

Hold firmafest i Svendborg

Skal du holde firmafest i Svendborg? Så inviter kollegaerne til firmafest hos Heidi’s Bier Bar Svendborg. Vi har de perfekte rammer til en festlig aften med kollegaerne, og du låner vores festlokaler helt gratis. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Svendborg her.

 

Hold firmafest i Sønderborg

På Heidi’s Bier Bar Sønderborg kan I låne vores festlokaler helt gratis til en fantastisk aften med kollegaerne. Og I vil få jeres helt egen værtinde, der vil sørge for jer hele aftenen. Book jeres firmafest i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Sønderborg her.

 

Hold firmafest i Aarhus

I hjertet af Aarhus kan du låne Heidi’s Bier Bars festlokaler helt for dig selv og dine kollegaer, når I skal holde den årlige firmafest. Og det er helt gratis. Book jeres firmafest i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Aarhus her.

 

Hold firmafest i Aalborg

På Heidi’s Bier Bar Aalborg har vi de perfekte rammer til en vellykket firmafest. I låner vores festlokaler gratis, mens vores søde værtinder søger for, I får den perfekte aften. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Aalborg her.

 

Hold firmafest i Thisted

Skal du holde firmafest i Thisted? Så inviter kollegaerne på Heidi’s Bier Bar Thisted. I kan låne vores festlokaler helt gratis, og vores værtinder sørger for, I får den perfekte firmafest. Book nu i formularen nederst her på siden. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Thisted her.

 

Book firmafest på Heidi’s Bier Bar lige her