Hold fest på Heidi’s Bier Bar

Skal du holde fest?

Hold din fest helt GRATIS på Heidi’s Bier Bar. Hvad enten du skal holde:

 

Vores lokaler skaber de helt rigtige rammer

  • Vi skræddersyer din fest efter lige præcis dine ønsker.
  • Vi har en masse gode ideer til underholdning, der kan gøre din fest endnu mere festlig.
  • Vi tilbyder lækker mad, livemusik, beer pong turneringer, temafester og meget mere.
  • Har du dine egne ideer, så lad os endelig høre.

 

Du kan læse om vores populære underholdning til festen her.

 

Underholdning til festen på Heidi's Bier Bar

Underholdning

LÆS MERE

Hold firmafest på Heidi's Bier Bar

Firmafest

LÆS MERE

foedselsdag-dk (1)

Fødselsdag

LÆS MERE

Hold Oktoberfest på Heidi's Bier Bar

Oktoberfest

LÆS MERE

Hold julefrokost på Heidi's Bier Bar

Julefrokost

LÆS MERE

Hold fest i vores stemningsfulde festlokaler helt privat

Heidi’s Bier Bars festlokaler skaber rammerne for den perfekte fest. Festlokalerne er rustikke og hyggelige i bedste afterskistil.

Vores festlokaler kan rumme op til 400 personer, og du kan derfor holde fest for både små og store selskaber, hvor du kan låne din helt private afdeling eller etage af Heidi’s Bier Bar for dig selv. Og husk, det er helt gratis. Det eneste, du skal betale for, er de drikkevarer, som I køber i løbet af aftenen – og vi har selvfølgelig rigtig mange gode tilbud. Bestiller du jeres drikkevarer på forhånd, så giver vi et ekstraordinært godt tilbud. 

 

Heidi’s Bier Bar garanterer en uforglemmelig aften

Med over 13 års erfaring og hundredevis af gæster, der hver eneste uge holder fest på Heidi’s Bier Bar, så ved vi lige præcis, hvad der skal til, for at du og alle dine gæster får en uforglemmelig aften på Danmarks bedste afterskibar. 

Heidi’s Bier Bar glæder sig til at holde din fest!

 

 

Hold fest i København

Skal du holde fest i København? Heidi’s Bier Bar København har de helt rigtige festlokaler til formålet. Du kan leje enten en af vores etager eller din helt egen afdeling gratis. Vi har en bar på hver etage, så du og dit selskab selvfølgelig får en bar helt for jer selv. Udfyld formularen, så finder vi en god løsning til din fest kontakt Heidi’s Bier Bar København her.


Hold fest i Odense

På Heidi’s Bier Bar Odense sørger vi for den vildeste fest, når du og dit selskab har noget at fejre. Vi har et stemningsfuldt festlokale i ægte afterskistil, og vi har en skøn udendørsterrasse – og du kan låne din helt private afdeling for dig selv og dine gæster, hvis du skal holde fest i Odense. Udfyld formularen, så finder vi en god løsning til din fest kontakt Heidi’s Bier Bar Odense her.

 

Hold fest i Sønderborg 

Skal du holde fest i Sønderborg? Så kan du leje festlokalerne på Heidi’s Bier Bar helt gratis! Vores fantastiske festlokaler danner de perfekte rammer for din fest. Udfyld formularen, så finder vi en god løsning til din fest kontakt Heidi’s Bier Bar Sønderborg her.

Hold fest i Aarhus 

Skal du holde fest i Aarhus? Så kan du leje Heidi’s Bier Bars festlokaler helt gratis. Vi har Aarhus’ mest stemningsfulde festlokaler i ægte afterskistil. Vi har flere etager, og du kan enten låne din egen etage eller afdeling til din fest. Udfyld formularen, så finder vi en god løsning til din fest kontakt Heidi’s Bier Bar Aarhus her


Hold fest i Aalborg

Heidi’s Bier Bar Aalborg har de hyggeligste festlokaler, som du kan leje helt gratis. Vi har to etager med en bar begge steder, en dejlig udendørsterrasse og en skøn balkon både udendørs og indendørs. Vi har de perfekte rammer til din fest. kontakt Heidi’s Bier Bar Aalborg her


Hold fest i Thisted

Heidi’s Bier Bar Thisted har de mest stemningsfulde festlokaler, som du kan leje gratis, og din fest kan foregå i din helt private afdeling. Vi har også en skøn overdækket udendørsterrasse. Vil du vide mere, så kontakt Heidi’s Bier Bar Thisted her