Bier Meister

Kan du drikke 5 liter?

Bier Meister er for de seje. For de modige. Og for de tørstige. Du skal nemlig kunne lappe intet mindre end 5 liter iskold skummende øl eller kølig cider i dig. Lyder det som barnemad eller som en udfordring, du er klar til at tage op? Så vil vi gerne invitere dig indenfor på Svendborgs bedste afterskibar, hvor du kan få den eftertragtede titel som Bier Meister.

Få dit eget krus med navn og dato

Du får dit helt eget personlige Bier Meister krus, hvor vi indgraverer dit navn og dato for gennemførelsen af din Bier Meister. Kruset hænger vi op i samlingen af vores over 900 andre Bier Meister krus, som hænger flot i vores loft. Hver gang du gennemfører vores Bier Meister, indgraverer vi den nye dato på dit krus.   

Vi har inkluderet hele 12 forskellige kvalitetsfadprodukter, som du kan vælge imellem, når du drikker dig til Bier Meister – og du kan få den fra 149 kr.

Bliv en del af det stolte Bier Meister Laug

Som Bier Meister bliver du en del af vores stolte Bier Meister Laug, og hvert år inviterer vi dig til vores eksklusive Bier Meister Laug fest, hvor du kan forsvare din titel og dit krus.

Tid og sted:

Heidi's Bier Bar Svendborg - Klosterplads 6, 5700 Svendborg

Hver åbningsdag

Kl. 20:00-24:00