Om Heidi’s Thisted

Er du på udkig efter den vildeste fest i bedste afterskistil? Så vil vi gerne invitere dig indenfor på Heidi’s Bier Bar Thisted til store skummende øl og dans på bordene til den lyse morgen.

Ægte afterskistemning

Når du træder ind ad døren på Heidi’s Bier Bar Thisted, bliver du mødt af vores fantastiske afterskistemning. Vores værtinder er klædt i flotte tyrolerkjoler, og de skænker den ene store skummende øl efter den anden, mens de kækt svinger fletningerne bag vores store træbeklædte afterskibar. Humøret er højt, hyggen er intim, og overalt ser du et virvar af glade mennesker og øl i lange baner. 

Vores afterskilokaler er hyggelige og stemningsfulde, og vi har en stor opvarmet udendørsterrasse med varmelamper og musik, så du aldrig går glip af de bragende DJ Ötzi toner. Om sommeren ruller vi taget af, så du kan feste natten lang under Thisteds åbne himmel.

Smagen af afterski i Thisted

På Heidi’s Bier Bar Thisted har vi over 30 forskellige danske og udenlandske specialøl på flaske og fad og alle de afterskidrinks, som dit tørstige afterskihjerte kan begære. Du kan også smage på Heidi’s Skraldespand. Ja, det er faktisk én af vores mest populære drinks. Vi siger ikke, hvad der er i, men du får en tom, krøllet Redbull dåse med på toppen, mums.

Er du til dansende alpepiger i tyrolerkjoler bevæbnet med øl i lange baner og dans på bordene til den lyse morgen, så ses vi på Heidi’s Bier Bar Thisted!

 

Du kan booke bord til festlighederne helt gratis lige her, og bestiller du dine drikkevarer hjemmefra, så får du det hele til halv pris!

 

Book bord her

 

Har du lyst til at holde dig opdateret med alle de spændende ting, der sker på Heidi’s Bier Bar Thisted, så følg os på Facebook.

 

Heidi’s Bier Bar Thisted glæder sig til at se dig og skænke dig en dejlig stor øl!

Book dit bord gratis her
Download Heidi's App her