Om Heidi’s Svendborg

Afterskifesten har slået anker i Svendborg, og er du på udkig efter den vildeste fest i bedste afterskistil, så vil vi gerne invitere dig indenfor på Heidi’s Bier Bar Svendborg.

Når du træder ind ad døren på Heidi’s Bier Bar Svendborg, bliver du mødt af vores fantastiske afterskistemning. Vores værtinder er klædt i flotte tyrolerkjoler, og de skænker den ene store skummende øl efter den anden, mens de kækt svinger fletningerne bag vores store træbeklædte afterskibar. Humøret er højt, hyggen er intim, og overalt ser du et virvar af glade mennesker og øl i lange baner.

Du kan også komme forbi til en omgang beer pong eller terningspil!

Smagen af afterski i Svendborg 

På Heidi’s Bier Bar Svendborg har vi over 30 forskellige danske og udenlandske specialøl på flaske og fad – og der er ikke tale om pløkbajere. Og er du frisk på at drikke intet mindre end 5 liter øl på én aften, så kan du få den eftertragtede titel som Bier Meister. Vi tilbyder selvfølgelig også alle de bedste afterskidrinks, som for alvor sætter skub i afterskifesten.

Ses vi til afterskifest? 

Er du til dansende alpepiger i tyrolerkjoler bevæbnet med Jägermeister og øl i lange baner og dans på bordene til bragende DJ Ötzi toner, så ses vi på Heidi’s Bier Bar Svendborg!

 

Du kan booke bord til festlighederne helt gratis lige her!

 

Book bord her

 

Har du lyst til at holde dig opdateret med alle de spændende ting, der sker på Heidi’s Bier Bar Svendborg, så følg os på Facebook.

 

Heidi’s Bier Bar Svendborg glæder sig til at se dig og skænke dig en dejlig stor øl!

Book dit bord gratis her
Download Heidi's App her