Om Heidi’s Sønderborg

På Heidi’s Bier Bar tilbyder vi Sønderborgs hyggeligste fredagsbar og vildeste afterskifest. Når du træder ind ad døren, bliver du modtaget af vores smilende værtinder, der er klædt i flotte tyrolerkjoler, som hellere end gerne skænker dig aftenens største øl.

Ægte afterskistemning

Vores indretning er i ægte afterskistil med store træbjælker, ski overalt på væggene, snescooter og skilift. Vi er beliggende på Sønderborgs store torv, og henover sommeren har vi udeservering, hvor du kan nyde vores store udvalg af iskolde øl og afterskidrinks. Vi er en af de mindre Heidi’s Bier Barer, men vi fester stort! Og én gang om året er vi faktisk verdens største Heidi’s Bier Bar, når vi indtager Ringriderfesten i Sønderborg og omdanner pladsens største telt til en gigantisk afterskifest, hvor den ikke får for lidt! 

Afterskifesten du ikke vil gå glip af

Hver fredag inviterer vi til fredagsbar med specialøl i lange baner, og vi har sjove og hyggelige aktiviteter hver uge med blandt andet beer pong turneringer, Rock N’ Roll Bingo og dartturneringer. Den vilde afterskifest er og bliver dog vores ekspertise, og weekend efter weekend brager Sønderborgs vildeste fest afsted på Heidi’s Bier Bar. Her er det nemlig helt tilladt at kridte tyrolerstøvlerne og danse på bordene til den lyse morgen, mens du skåler i vores store udvalg af spændende specialøl og afterskidrinks og synger om kap med DJ Ötzi.

 

Du kan booke bord til festlighederne helt gratis lige her, og bestiller du dine drikkevarer hjemmefra, så får du det hele til halv pris!

 

Book bord her

 

Har du lyst til at holde dig opdateret med alle de spændende ting, der sker på Heidi’s Bier Bar Sønderborg, så følg os på Facebook.

 

Heidi’s Bier Bar Sønderborg glæder sig til at se dig og skænke dig en dejlig stor øl!

Book dit bord gratis her
Download Heidi's App her