Barkort

En ægte afterskifest eksisterer ikke uden de helt rigtige øl og afterskidrinks og gerne i rigelige mængder. Og hvilket held! Vi er nemlig eksperter i de våde afterski-ingredienser.
På Heidi’s Bier Bar Sønderborg flyder øllet i litervis, og hver eneste uge langer vi enorme mængder danske og udenlandske fadøl og specialøl over disken. Det er faktisk det, vi er allerbedst til, og vores gæster elsker det. Vi har nemlig lidt for enhver smag med 35 forskellige øl. Vi tilbyder selvfølgelig også alle de bedste afterskidrinks. Du kan læse en beskrivelse af vores mest populære afterskidrinks her, hvis du er nybegynder på området.

Afterski Hours – vores fristende tilbud

Vi har rigtig mange gode tilbud på vores store udvalg af smagfulde specialøl og lækre afterskidrinks – det er det, vi kalder for Afterski Hours. Vi har Afterski Hours på alle vores åbningsdage frem til kl. 23.

Vil du løbende have andre gode tilbud? Så følg os på Heidi’s Bier Bar Sønderborgs Facebookside, hvor vi giver ekstraordinært gode her og nu tilbud. Og kan du bare ikke få nok af Heidi’s Bier Bar og vores gode tilbud, så synes vi, du skulle til at blive VIP – helt gratis.

Kunne du tænke dig at nyde din øl eller afterskidrink med dine venner ved jeres helt eget bord, så kan du booke bord helt gratis lige her:

 

Book bord

 

Hvordan smager afterski?

Det ved vi på Heidi’s Bier Bar. Kom selv ind og smag.

 

Prost!