Om Heidi’s KBH

Gælder det VIP Ansøgning?

Vi oplever pt. desværre noget ventetid med at VIP kortet vises i appen. Vi arbejder på sagen og beklager ulejligheden!

 

Når du besøger Heidi’s Bier Bar, træder du ind på en østrigsk afterskibar i hjertet af København. Heidi’s Bier Bar er den originale afterskibar i København med skummende øl og dans på bordene. Vores værtinder er klædt i flotte tyrolerkjoler, og de skænker den ene store øl efter den anden, mens de kækt svinger fletningerne og byder dig indenfor til fantastisk afterskistemning.

Afterski i København hele året rundt

Heidi’s Bier Bar København er den ældste Heidi’s Bier Bar fra 2004 og med 12 års erfaring som Københavns bedste afterskibar, så tør vi godt garantere en aften, du ikke vil fortryde!

Vi har åbent 364 dage om året, og du kan derfor komme og besøge os alle hverdage til hygge, fyraftensøl og et spil terninger eller en omgang bordfodbold, mens du nyder en (eller flere) af vores over 40 lækre specialøl eller fadøl. Hver torsdag holder vi Københavns sjoveste beer pong turnering, hvor du kan vinde våde præmier. Det er gratis at deltage, og det betyder selvfølgelig også øl til alle beer pong kampene. Læs mere om vores beer pong turnering her.

I weekenden bliver hyggen erstattet af Københavns vildeste afterskifest med dans på bordene til den lyse morgen. Der er øl og afterskidrinks i fantastiske mængder og Jägertrains i lange baner – bogstavelig talt. Heidi’s Bier Bar København er nemlig hjemsted for de længste Jägertrains.

 

Du kan booke bord til festlighederne helt gratis lige her:

 

Book bord her

 

Har du lyst til at holde dig opdateret med alle de fede ting, der sker på Heidi’s Bier Bar København, så følg os på Facebook.

 

Heidi’s Bier Bar København glæder sig til at se dig og skænke dig en dejlig stor øl!

 

 

Book dit bord gratis her
Se vores barkort her