Barkort

En ægte afterskifest eksisterer ikke uden de helt rigtige øl og afterskidrinks og gerne i rigelige mængder. Og hvilket held! Vi er nemlig eksperter i de våde afterski-ingredienser.

På Heidi’s Bier Bar København flyder øllet i litervis, og hver eneste uge langer vi enorme mængder danske og udenlandske fadøl samt specialøl over disken. Det er faktisk det, vi er allerbedst til, og vores gæster elsker det – faktisk så meget, at vi hvert år sælger over 100.000 liter øl. Når vi tilbyder over 40 forskellige øl, så bliver man jo også nødt til at smage lidt af hvert, ikke? Vi tilbyder selvfølgelig også alle de bedste afterskidrinks. Du kan læse en beskrivelse af vores mest populære afterskidrinks her, hvis du er nybegynder på området. 

Afterski Hours – vores fristende tilbud

Kommer du inden kl. 22.00, så har vi mange gode tilbud på vores store udvalg af smagfulde specialøl og lækre afterskidrinks – det er det, vi kalder for Afterski Hours.

Vil du løbende have andre gode tilbud, så følg os på Heidi’s Bier Bar Københavns Facebookside, hvor vi giver ekstraordinært gode her og nu tilbud. Og kan du bare ikke få nok af Heidi’s Bier Bar og vores gode tilbud og rabatter, så synes vi, du skulle til at blive VIP – helt gratis.

Kunne du tænke dig at nyde din øl eller afterskidrink med dine venner ved jeres helt eget bord, så kan du booke bord helt gratis lige her:

 

Book bord her

 

Hvordan smager afterski?

Det ved vi på Heidi’s Bier Bar. Kom selv ind og smag.

 

Prost!