Om Heidi’s Aarhus

 

Midt i hjertet af smilets by Aarhus finder du Heidi’s Bier Bar. Her kan du opleve ægte afterskistemning med store skummende øl og dans på bordende til den lyse morgen. Når du træder ind ad døren, bliver du modtaget af vores smilende værtinder, der er klædte i flotte tyrolerkjoler, som hellere end gerne skænker dig aftenens største øl.

Den største afterskifest i Danmark 

Heidi’s Bier Bar Aarhus er den største Heidi’s Bier Bar i Danmark med tre barer og plads til intet mindre end 650 gæster fordelt på vores to etager og “Bier Halle”. Stemningen er altid i top, hyggen er intim, og overalt ser du et virvar af glade mennesker og øl i lange baner – vi har nemlig over 25 forskellige af slagsen. Og der er altid garanti for fest til den lyse morgen, og især i vores “Bier Halle” kan du smide hæmningerne og danse på borde og bænke natten lang.

Hver torsdag holder vi vores famøse Rock N’ Roll Bingo, og hver onsdag kan du deltage i vores vilde beer pong turnering, hvor du kan vinde lækre våde præmier. 

Ses vi til afterskifest i Aarhus?

Er du i humør til en hyggelig aften i godt selskab med lækre specialøl, eller har du planer om en sand afterskifest, hvor du synger om kap med DJ Ötzi og forsøger at sætte danmarksrekord i støvledans på bordene, så er Heidi’s Bier Bar Aarhus det helt rigtige sted.

Du kan booke bord til festlighederne helt gratis lige her, og bestiller du dine drikkevarer hjemmefra, så får du det hele til halv pris!

 

Book bord her

 

Har du lyst til at holde dig opdateret med alle de spændende ting, der sker på Heidi’s Bier Bar Aarhus, så følg os på Facebook.

 

Heidi’s Bier Bar Aarhus glæder sig til at se dig og skænke dig en dejlig stor øl!

Book dit bord gratis her
Download Heidi's App her