Om Heidi’s Aalborg

Er du på udkig efter den bedste afterskifest i Skandinaviens største festgade, Jomfru Ane Gade? Så vil vi gerne invitere dig indenfor på Heidi’s Bier Bar Aalborg. Her kan du opleve ægte afterskistemning med store skummende øl og dans på bordende til den lyse morgen.

Afterskistemning i Aalborg

Når du træder ind ad døren på Heidi’s Bier Bar Aalborg, bliver du mødt af vores smilende tyrolerklædte værtinder, der skænker den ene store skummende øl efter den anden bag vores store træbeklædte afterskibar. Vores afterskilokaler er hyggelige og intime i ægte afterskistil med store træbjælker og ski på væggene. Vi har en balkon med udsigt over dansegulvet og vores dansepodier, hvor du har mulighed for at vise dine vildeste dansemoves. Vi har også en stor udendørsbalkon og en dejlig udendørsterrasse, hvor du kan nyde din iskolde øl i solens stråler.

Afterskifesten du ikke vil gå glip af 

På Heidi’s Bier Bar Aalborg er humøret højt, og hyggen er intim. Overalt ser du et virvar af glade mennesker og øl i lange baner – vi har nemlig 30 forskellige af slagsen, og vi har altid gode tilbud. Hver onsdag kan du nyde vores øl til vores famøse Rock N’ Roll Bingo, og om tirsdagen kl 21.00 går det løs til Aalborgs vildeste beer pong turnering, hvor du kan være med i kampen om en masse lækre våde præmier. 

Er du til dansende alpepiger i tyrolerkjoler bevæbnet med Jägermeister og øl i lange baner og dans på bordene til den lyse morgen, så ses vi på Heidi’s Bier Bar Aalborg!

 

Du kan booke bord til festlighederne helt gratis lige her:

 

Book bord her

 

Har du lyst til at holde dig opdateret med alle de spændende ting, der sker på Heidi’s Bier Bar Aalborg, så følg os på Facebook.

 

Heidi’s Bier Bar Aalborg glæder sig til at se dig og skænke dig en dejlig stor øl!

Book dit bord gratis her