Thisteds bedste afterskibar
– Heidi’s Bier Bar

Er du på udkig efter Thisteds vildeste fest i bedste afterskistil? Så vil vi gerne invitere dig indenfor på Heidi’s Bier Bar Thisted.

Vores værtinder er klædt i flotte tyrolerkjoler, og de skænker den ene store skummende øl efter den anden, mens de kækt svinger fletningerne bag vores store træbeklædte afterskibar. Humøret er højt, hyggen er intim og overalt ser du et virvar af glade mennesker og øl i lange baner – vi har nemlig over 30 forskellige af slagsen. Hver torsdag holder vi Thisteds vildeste beer pong turnering, hvor du kan vinde våde præmier. 

Vores afterskilokaler er hyggelige og stemningsfulde, og vi har en stor opvarmet udendørsterrasse med varmelamper og musik, så du aldrig går glip af de bragende DJ Ötzi toner. Om sommeren ruller vi taget af, så du kan feste natten lang under Thisteds åbne himmel. Book bord helt gratis og bestil dine drikkevarer hjemmefra, så får du det hele til halv pris.

 

Book bord her

 

Har du lyst til at holde dig opdateret med alle de fede ting, der sker på Heidi’s Bier Bar Thisted, så følg os på Facebook.

 

Book dit bord gratis her
Download Heidi's App her
Slå søm i
Hver åbningsdag
Terningspil
Hver åbningsdag